Matematică
Transformatorul13
2016-04-09 09:06:03
O masina parcurge distanta de 720 de km in 3 zile , astfel: in primele doua zile 463 km ,iar in ultimile doua zile 545 km. Cati km a parcurs in fiecare zi ?
Răspunsuri la întrebare
donfebx
2016-04-09 15:40:48

a+b+c=720 a+b=463 c+b=545 a=? b=? c=? 720-463=257 km ( in a treia zi) 545-257=288 km (in a doua zi) 463-288=175 km ( in prima zi)

Adăugați un răspuns