Matematică
danifcsb
2016-04-09 12:02:18
Irina a citit jumatate dintro carte in trei zile in prima zi a citit un numar de pagini egal cu succesorul lui 39 a doua zi a citit cu 11 pagini mai putin decat in priima zi iar a treia zi cu 15 mai mult decat diferenta primelor doua zile cate pagini are cartea
Răspunsuri la întrebare
victoritastoica
2016-04-09 16:42:20

18+39=57 96-57=39 pagini a treia zi sper ca e bine

David999
2016-04-09 16:43:35

prima zi = 40 pag a doua zi = 29 pag a treia zi = 15 + (40-29) a treia zi = 15 + 11 a treia zi = 26 daca a citit in 3 zile jumatate de carte (95 pag), inseamna ca Irina citeste o care cu 95+95 pag (sau 95×2, depinde in ce cls esti), adica 190 pag.

Adăugați un răspuns