Matematică
alexil
2016-04-16 20:17:18
Muzeul peles a fost vizitat intr-o zi astfel :două grupuri a cate 45 d3 turisti l-au vizitat pana la ora 10a.m 6 grupuri a cate 16 turisti l-au vizitat până la ora 14,iar 4 grupuri a câte 28 de turisti l-au vizitat până la ora închiderii muzeului. Formulează întrebari si rezolvă problema. urgent...... Pls dau coroniţă ⭐⭐⭐⭐⭐
Răspunsuri la întrebare
ligacu
2016-04-16 21:42:22

Cate persoane a vizitat muzeul pana la ora 10 am ? 2 × 45 = 90 Cate ...................pana la ora 14 ? 6 × 16 = 96 Cate...................pana la ora inchideri muzeului? 4 × 28 = 112 Cate persoane au vizitat in total muzeul? 90 + 96 + 112 = 298 persoane

Adăugați un răspuns