Matematică
iancustefi
2016-04-16 19:29:03
ștefania a fost in vacanta de vara la mare și a stat doua săptămâni și trei zile, mergând de doua ori pe zi la plaja. De cate ori a mers Ștefania la plaja in acea perioada? Acum Al Doilea Exercițiu Mariuca citește câte o jumătate de oră în fiecare zi. câte ore citește Măriuca într- o săptămână? Al Treilea EXERCTIU bunica,născută pe data 29 februarie, si-a serbat până în prezent ziua de naștere de 14 ori, ultima dată în 2012. câți ani are bunica acum? știu că e mult,sory! dar dau coroana.chiar am nevoie credetima!
Răspunsuri la întrebare
capela
2016-04-16 21:08:19

Ex 1) 14 + 3 = 17 zile de plaje 17 × 2 = 34 de ori la plaje ex 2) 30 min × 7 = 210 min ( 3 ore si 30 min) ex3) 4 × 14 = 56 + 5 ( adica pana in 2017) = 61

lumipuia
2016-04-16 21:09:34

1. (2×7+3)×2=34 de ori a mers ștefania la plaja 2. 30 min.×6zile=180 Min. 180min.=3ore 3 ore +30 de minute.din a 7 zi =3 ore jumate 3. nu știu sory

Adăugați un răspuns