Limba română
lilitapirdau
2021-10-14 11:49:03
DAU 15 PUNCTE mai multe nu am!!!! VA ROG alcatuiti o scrisoare in numele meu URGENT!!! mersi! P.S Nu are importanta cit de mare va fi sau despre ce va fi.
Răspunsuri la întrebare
mariaelena205
2021-10-14 18:26:05

                                                                                       ||||Aici scrii D/A/Z/L.|||                                                 Multi stimate,doamnă profesoară. Eu,Bodrugigori,rog ca d-stră să verificati testele pe care le-am facut,și să îmi notați nota în agendă cit de curînd posibil. Sper că ve-ți lua în calcul această scrisoare,și ve-ți controla testele făcute de noi.                                           Cu stimă și respect                Bodrugigori Succese!

daniela43
2021-10-14 18:27:20

Mangalia, 24 martie, 2004 Draga Anca, Iata ca mai este foarte putin timp pana la vacanta de primavara, si am hotarat sa iti scriu. Sper din toata inima ca esti sanatoasa, si tu, si familia ta, si ca toate iti merg cum trebuie, atat acasa cat si la scoala. Ce note iei in acest semestru? Presupun ca la fel de bune ca si in primul. Daca ma gandesc, amandoua suntem pe jumatate in clasa a saptea. Ce mai fac surorile tale, Ana si Veronica? Aici, la noi, totul merge bine. Notele mele sunt mari, dar mama nu este multumita niciodata. Cele doua surori ale mele sunt bine si cresc vazand cu ochii, la fel cum se inalta casa cea noua a noastra, caci apartamentul cu doar doua camere nu ne mai ajunge. Afacerea noastra, de care se ocupa indeosebi tata este prospera, deci nu va mai dura mult pana sa ne mutam. In Mangalia este deja foarte cald, peste douazeci de grade Celsius, ceea ce ma face sa ma gandesc la vara. Ma bucur nespus ca am scapat de paltonul cel greu, si de puloverul nesuferit, de iarna. Daca esti mai indraznet, poti merge afara imbracat chiar in tricou. Fireste, de plaja nu poate fi vorba, caci suntem inca in luna martie! Imi este foarte dor de tine, mi-e dor de zilele pe care le petreceam impreuna, pe plaja, vara. Asta ma face sa te invit sa petrecem Pastele impreuna. Am vorbit despre asta cu parintii mei, si am aflat ca si ei doreau sa-mi propuna acelasi lucru! Nu e minunat? Ne vom distra, vom ciocni oua rosii, si vom merge la biserica sa ne impartasim. Bineinteles, daca tu accepti sa vi. Te rog sa-mi trimiti raspunsul intr-o scrisoare. Cu drag, Bodrugigori

Adăugați un răspuns