Matematică
alej
2015-11-03 19:42:48
Ana si bunicul duc la piata 15 kg de cirese si 12 kg de visine ambalate in pungi a cate 3 kg de fructe fiecare . Cu cat este mai mare numarul pungilor cu cirese decat al celor cu visine ? Rezolvare in doua moduri .
Răspunsuri la întrebare
Ralu22
2015-11-04 00:07:58

(15:3)-(12:3)=1cu o punga mai multe cires Cate pungi de cirese sunt? 15:3=5 pungi Cate pungi de visine sunt? 12:3=4 pungi Cu cat este mai mare nr.pungilor de cirese? 5-4=1 Sper ca te-am ajutat!

iulica2002
2015-11-04 00:09:13

cate pungi cu cirese sunt? 15×3=45 cate pugi cu visine sunt? 12×3=36 45-36=9 R=9 al doilea mod: (15×3)-(12×3)=9

Adăugați un răspuns