Matematică
Hackeru
2015-11-06 15:04:48
nica a cumparat de la targ 3 pungi a cate 3 km de cirese si 4 pungi a cate 3km de visine. cate km de fructe a cumparat nica?
Răspunsuri la întrebare
luciantudor
2015-11-06 20:30:54

3*3km=9km 4*3km=12km 9km+12km=21km

sammyxb10
2015-11-06 20:32:09

3×3=9 kg de cirese 4×3=12 kg visine 12+9=21 kg de fructe in total

Adăugați un răspuns